15/02/2013

Κέντρο Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας: Θέσεις εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα, στον τομέα του Πολιτισμού



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 08/02/2013

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΚΕ.Α.ΕΠ.) ανακοινώνει την υπ’ αριθµ. ΚΟΧ.Π. 17.907/1/2013 πρόσληψη προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι εννέα (29) ατόµων για την υλοποίηση προγράµµατος   Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)  στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραµµατική περίοδο 2007-2013.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν  την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1, είτε αυτοπροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο,  εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή,  στα γραφεία του ∆ικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΟ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΚΕ.Α.ΕΠ.  (για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής), Κυψέλης 16  Τ.Κ 113 62 Αθήνα, (τηλ.  επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 8215853, e-mail:  keaep@otenet.gr ).

Οι αιτήσεις θα µπορούν να υποβληθούν από τη ∆ευτέρα 11/02/2013  έως και την Τετάρτη 20/02/2013 και ώρες 11:00  π.µ. – 14:00  µ.µ.  και 17:00  µ.µ. – 20:00  µ.µ.
∆ιευκρινίζεται ότι το διάστηµα υποβολής αιτήσεων διαρκεί 10 ηµερολογιακές ηµέρες.

Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συµπλήρωσης αίτησης συµµετοχής &  υποβολής δικαιολογητικών σε πρόγραµµα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα στον τοµέα του Πολιτισµού (ΚΟΧ.Π.)»:  α) στα γραφεία του ∆ικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση·  β) στην ιστοσελίδα του ∆ικαιούχου (www.keaep.gr·)  γ) στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Πολιτισµού &  Τουρισµού (http://ep.culture.gr)· και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδροµή:  Έντυπα αιτήσεων/∆ιαγωνισµών Φορέων/Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Επισυνάπτεται η εγκεκριµένη ανακοίνωση από τον ΑΣΕΠ όπου αναγράφονται οι
ειδικότητες και τα απαιτούµενα προσόντα.

                                                                                                          Για το ΚΕ.Α.ΕΠ.
               Ο Πρόεδρος και Διαχειριστής
                                                                                                  Αλεξανδρίδης Βασίλειος