01/02/2013

Νέο ρεσιτάλ ψεύδους και συκοφαντίας από την «Δύναμη… Μιζέριας και Υποταγής στο Μνημόνιο»!

Για μια ακόμη φορά, με τις απανωτές ανακοινώσεις που εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Μαρκοπούλου «Δύναμη… Μιζέριας και Υποταγής στο Μνημόνιο», επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, το χαμηλότατο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, ορισμένων ηγετικών στελεχών της συγκεκριμένης παράταξης. Δεύτερον, ότι η παράταξη αυτή, συνειδητά επενδύει στο ψέμα και στη συκοφαντία, αφενός μεν για να ακυρώσει το έργο που γίνεται στο Δήμο μας τα τελευταία δύο χρόνια, αφετέρου δε, για να καλύψει το δικό της  πολιτικό κενό προτάσεων, αφού ποτέ δεν έχει προτείνει τίποτα συγκεκριμένο, για να λυθεί κάποιο πρόβλημα του Δήμου μας. 

Είναι τουλάχιστον λυπηρή, η προσπάθεια πλήρους αλλοίωσης της πραγματικότητας και των πραγματικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης, 23/1/2013. Όποιος είχε την «τύχη-ατυχία» να παρευρεθεί σε αυτή τη συνεδρίαση - ντροπή, όχι μόνον για να ακούσει αυτόν που προκάλεσε το επεισόδιο, δηλαδή τον «κο» Σίμο Δημητριάδη, αλλά και για το επίπεδο των παρεμβάσεών του, γνωρίζει πολύ καλά, τί ακριβώς συνέβη. 

Και μόνο στο άκουσμα, των πρωτόγνωρα χυδαίων ύβρεων, που εξαπέλυσε άνευ λόγου και αιτίας, ο «κος» Σίμος Δημητριάδης, στέλεχος της προαναφερθείσας παράταξης, κατά του Δημοτικού Συμβούλου κου Χρήστου Δρίτσα, σχηματίζει κανείς αβίαστα, μία ολοκληρωμένη εικόνα, του ανύπαρκτου επιπέδου πολιτικού πολιτισμού του. Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Αδάμος να παίξει το ρόλο του δήθεν θιγμένου κι αδικημένου, δεν πείθει και δυστυχώς, καλύπτει πλήρως πολιτικά, ένα χυδαίο υβριστή! 

Οι πολίτες του Δήμου Μαρκοπούλου, μας γνωρίζουν όλους, ως προς το ήθος μας, όπως γνωρίζουν και το έργο που έχει γίνει αυτά τα δύο χρόνια από την σημερινή Διοίκηση του Δήμου και αποτυπώθηκε στο πρόσφατο 14σέλιδο, γραπτό Δημόσιο Απολογισμό. Είναι ένα έργο, που δεν ακυρώνεται από τις ανακοινώσεις ψεύδους και μιζέριας, τις οποίες μονότονα επαναλαμβάνει, η παράταξη της ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

Να τους θυμίσουμε ενδεικτικά: Εξασφάλιση χρηματοδότησης 9,7 εκ. Ευρώ για την Αποχέτευση και ολοκλήρωση ήδη κατά 80%, του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού, νέο ΚΑΠΗ στο Πόρτο Ράφτη, νέο Πολιτιστικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη, Κοινωνικό Παντοπωλείο, ίδρυση και λειτουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που φέρνει στο Δήμο, έσοδα 500.000 Ευρώ ετησίως, έγκριση πρότασης για άμεση χρηματοδότηση κατασκευής Κολυμβητηρίου, δίπλα στο γήπεδο της ΜΑΡΚΟ, ριζική ανακαίνιση του Κινηματοθεάτρου «Άρτεμις», δημιουργία νέου Χώρου Εκδηλώσεων 140 ατόμων, πάνω από το Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», λειτουργία προγραμμάτων Αθλητισμού και Πολιτισμού, με συμμετοχή 650 δημοτών και λίστα αναμονής, άλλων 350 δημοτών, ανακατασκευή και συντήρηση έντεκα (11) δρόμων και πεζοδρομίων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, Καλοκαιρινές Πεζοδρομήσεις και δεκάδες μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις στο υπαίθριο θέατρο «Σάρα», είναι μέρος μόνο της δράσης μας!!

Σχετικά με τις επιθέσεις της εν λόγω παράταξης, στους εργαζόμενους του Δήμου μας, γνωρίζουμε καλά όλοι μας, ότι η σημερινή Διοίκηση είναι αυτή που δίνει αγώνα για να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, για να μην χάσει ούτε ένας εργαζόμενός μας, το ψωμί του. Όπως επίσης, όλοι γνωρίζουν, την υποτελή πολιτική στάση της «Δύναμης… Μιζέριας και Υποταγής στο Μνημόνιο» που στο όνομα της δήθεν «νομιμότητας», θέλει να τους στείλει αμέσως, στο δρόμο της ανεργίας και της ανέχειας!   

Στα διαρκή ψέματα του κ. Αδάμου, απαντάμε με αλήθειες. Και η αλήθεια, η οποία διατυπώθηκε και με επίσημο τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι πως η λίστα με τα ονόματα των υπαλλήλων του Δήμου που πληρούσαν τις προϋποθέσεις για τη Διαθεσιμότητα, στάλθηκε με αποκλειστική πρωτοβουλία, υπογραφή και ευθύνη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά από απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης  και κόντρα στην εκφρασμένη πολιτική βούληση της Διοίκησης του Δήμου, η οποία είχε εκδηλωθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο, ένα μήνα πριν! 

Η Δημοτική Αρχή, εμμένει σταθερή στη θέση της για μη αποστολή των στοιχείων, εξακολουθώντας να θεωρεί απαράδεκτη και δακτυλοδεικτούμενη τη στάση της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, η οποία μόνη αυτή, δεν στάθηκε στο πλευρό του συνόλου των υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Αντίθετα, στο όνομα της δήθεν νομιμότητας, λειτούργησε ως υποτακτικός υπάλληλος της Τρόικας και των δανειστών μας, υποδεικνύοντάς μας ουσιαστικά, να σκύψουμε το κεφάλι στις ορέξεις αυτών, που επιθυμούν την υποβάθμιση του θεσμού που υπηρετούμε, αλλά και την περαιτέρω εργασιακή εξαθλίωση των εργαζομένων στους ΟΤΑ!

Ξεκαθαρίζουμε στον κ. Αδάμο και στην παράταξη της «Δύναμης… Μιζέριας και Υποταγής στο Μνημόνιο», πως δεν θα αλλάξουμε στάση. Εμείς προσκυνημένοι στην «Τρόικα», δεν πρόκειται να υπάρξουμε. Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να προασπίζουμε τα δικαιώματα, τόσο των εργαζομένων του Δήμου, όσο και των πολιτών συνολικά. Ας μείνετε κε Αδάμο, εσείς και η παράταξή σας, μόνοι σας στη γωνία, να κατακρίνετε, να σχολιάζετε κακόβουλα και να εξαπολύετε ψεύδη, δίχως ποτέ, να παρουσιάζετε θετικές και χρήσιμες προτάσεις  για τον τόπο μας.
Οι δύο απανωτές ανακοινώσεις που εκδώσατε, αποδεικνύουν μόνο τον πανικό και τα πολιτικά σας αδιέξοδα.
Εμείς θα συνεχίσουμε μπροστά, παράγοντας έργο για τους συμπολίτες μας.
Επίσης, κύριοι της «Δύναμης… Μιζέριας και Υποταγής στο Μνημόνιο», προετοιμαστείτε ψυχολογικά, γιατί στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξουν  και άλλα σημαντικά επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής. Τότε, ο μόνιμος ρόλος σας, ως αποτυχημένων αυτόκλητων «Εισαγγελέων» της κλάψας, της μιζέριας, των ανύπαρκτων προτάσεων και των υπερασπιστών του Μνημονίου, θα σας βάλει οριστικά πια, στο πολιτικό περιθώριο!

Υ.Γ: Όσον αφορά στην τοποθέτηση Δημοτικού Συμβούλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για το συγκεκριμένο περιστατικό, με την οποία εξομοιώνει ουσιαστικά, το θύμα με τον θύτη, το μόνο που θα σχολιάσουμε, είναι ότι δυστυχώς κάνει κακή αρχή, που δεν εξυπηρετεί την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Στην πολιτική, δεν μπορείς να είσαι σωστός, ούτε να πας μπροστά, θέλοντας να παίζεις τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Οφείλεις να παίρνεις θέσεις αρχών και να λες τα πράγματα καθαρά και με το όνομά τους, χωρίς να είσαι ισοπεδωτικά μηδενιστικός!