22/02/2013

Ως μόνιμο Κέντρο Υγείας 24ωρης εφημερίας, επιλέχθηκε αυτό, του Δήμου Μαρκοπούλου!


Αγαπητοί Συμπολίτες, 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι έπειτα από μία σειρά συντονισμένων ενεργειών και συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής, με φορείς του Υπουργείου Υγείας, έπειτα από πολυάριθμες διαβουλεύσεις των εμπλεκόμενων φορέων και πρωτίστως, χάρη στο αξιέπαινο και πολυετές έργο γιατρών και διοικητικών στελεχών του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, επιλέχθηκε ως μόνιμο Κέντρο Υγείας 24ωρης εφημερίας στα Μεσόγεια, στελεχωμένο στα πρότυπα ενός Σταθμού Α’ Βοηθειών, αυτό του Δήμου Μαρκοπούλου.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην τελική επιλογή του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, συνοψίζονται επιγραμματικά στους εξής: Κατάλληλη θέση, εύκολη πρόσβαση, καλή και ασφαλής λειτουργία, κτιριακή επάρκεια, καλός ιατρικός εξοπλισμός και ιδιαίτερα θετικό ιστορικό ποιότητος, των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών.  

Το θετικό παρελθόν του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, σε συνδυασμό με την, επί 27 συναπτά έτη, σαφή ικανοποίηση του ντόπιου πληθυσμού και όμορων περιοχών, σε παροχές, επίπεδο περίθαλψης και προσφοράς των γιατρών του, είχαν ως αποτέλεσμα την εδραίωση του Κ.Υ. Μαρκοπούλου, στις αντιλήψεις όλων, ως «θεμέλιο λίθο» και  εγγύηση καλής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας, μιας πρωτοβάθμιας μονάδας υγείας.

Αναμφίβολα, μέσα από την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, εξασφαλίζουμε τη μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα σε εκείνη τη μερίδα συνανθρώπων μας, που υποφέρει, στερείται και πάσχει. 

Τις θερμές ευχαριστίες μας, θέλουμε να εκφράσουμε, τόσο στο Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου κο Σπύρο Σερλεμέ, όσο και στον Προϊστάμενο Διοικητικών Υπηρεσιών κο Χρήστο Γιαννάκη, αλλά και στο σύνολο του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού, χάρη στο αφοσιωμένο και ποιοτικό έργο των οποίων, το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου, κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο, για μόνιμη και διαρκή λειτουργία επί 24ώρου βάσεως στα Μεσόγεια.