21/01/2013

Η ΤΑΙΝΙΑ «THE IMPOSSIBLE» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", εξασφάλισε και θα προβάλει την ταινία «THE IMPOSSIBLE», από την Πέμπτη 24 έως και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.

THE IMPOSSIBLE

Προβολές: 19.00 και 21.15

Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Ουότς

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας οικογένειας που επιβίωσε από το καταστροφικό τσουνάμι το 2004, η ταινία “The Impossible” έχει ως πρωταγωνιστές τη Ναόμι Γουότς («21 Grams”, “Funny Games”) και τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“Big Fish”, “The Ghost Writer”) κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του ισπανού Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα (“The Orphanage”).

H Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, για ν’ απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη γαλήνη ενός τροπικού παραδείσου. Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου όμως, και καθώς όμως η οικογένεια ξεκουράζεται γύρω από την πισίνα, μια τρομακτική βοή ακούγεται από το κέντρο της γης, και μια τεράστια μάζα σκοτεινών νερών σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Το χάος που δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν ποτέ, και ο τρόμος που έζησαν χιλιάδες άνθρωποι, περιγράφονται μαζί με απίστευτες αποδείξεις κουράγιου και συμπόνιας. Επικό αλλά και ενδόμυχο, το “The Impossible” είναι ένα ταξίδι στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχής που συντρίβει, και ταυτόχρονα δίνει ελπίδα.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!
  
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!