29/01/2013

Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟ «DJANGO Ο ΤΙΜΩΡΟΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", εξασφάλισε και θα προβάλει τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «DJANGO Ο ΤΙΜΩΡΟΣ», υποψήφια για 5 ΟΣΚΑΡ, από την Πέμπτη 31/1 έως και την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013.

DJANGO O ΤΙΜΩΡΟΣ
(Django Unchained)

Προβολές: 18.15 και 21.15

Σκηνοθεσία: Quentin Tarantino
Παίζουν οι ηθοποιοί: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington και Samuel L. Jackson.

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι ένα σπαγκέτι γουέστερν στην εποχή του Αμερικανικού Eμφυλίου Πολέμου και είναι υποψήφια σε 5 κατηγορίες για τα βραβεία Oscar 2013: Καλύτερης Ταινίας, Β' Ανδρικού Ρόλου (Κριστόφ Βαλτζ), Πρωτότυπου Σεναρίου (Κουέντιν Ταραντίνο), Φωτογραφίας και Μοντάζ Ήχου.

Υπόθεση: Δύο χρόνια πριν τον Εμφύλιο Πόλεμο, στον αμερικάνικο Νότο, ο Django (Jamie Foxx), ένας σκλάβος που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Dr. King Schultz (Christoph Waltz), που τον χρειάζεται, για να εντοπίσει τους φονικούς αδερφούς Brittles.

Οι δυο τους τα καταφέρνουν και είναι η σειρά του Django, να ζητήσει τη βοήθεια του Dr.Schultz, για να βρει την Broomhilda, την γυναίκα του, που έχασε σε σκλαβοπάζαρο. Η έρευνα τους οδηγεί στον Calvin Candie (Leonardio DiCaprio), τον ιδιοκτήτη της "Candyland", μιας κακόφημης φυτείας, όπου οι άντρες σκλάβοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους μέχρι θανάτου, ενώ οι γυναίκες σκλάβες κακοποιούνται σεξουαλικά.

Σας υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924
Καλές Προβολές!