08/01/2013

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ «ΤΙΝΚΕΡ ΜΠΕΛ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΡΑΪΔΟΦΤΕΡΩΝ» ΚΑΙ «ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»


Από την Πέμπτη 10/1 έως και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Μαρκοπούλου "Άρτεμις", θα προβάλει τη μεταγλωττισμένη παιδική ταινία: «Τίνκερ Μπελ-Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών» και τη γαλλική ταινία «Σώμα με Σώμα», που συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κανών.

ΤΙΝΚΕΡ ΜΠΕΛ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΡΑΪΔΟΦΤΕΡΩΝ (μεταγλ.)

Προβολή: 19.00

Διάρκεια: 92΄

Σκηνοθεσία: Πέγκι Χολμς

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Αφροδίτη Αντωνάκη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Τσάβαλου, Φαίη Ζαφειράκου, Λίνα Σακκά, Γιούλκα Σκαφιδά, Στέλιος Ψαρουδάκης, Στεφανία Φιλιάδη, Σύλβια Δελικούρα, Πέτρος Σπυρόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Νατάσα Ασίκη, Βασιλική Δήμου και Αφροδίτη Σημίτη.

Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα, είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργεια της, την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια, της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν, ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει, παρόλα τα εμπόδια. Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;

ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ
(RUST AND BONE)

Προβολή: 21.15

Διάρκεια: 120΄
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματίας Σένερτς, Αρμάν Βερντούρ, Σελίν Σαλέτ, Κορίν Μασιερό, Μπουλί Λάνερς, Ζαν Μισέλ Κορέια

Όλα ξεκινούν στη Βόρεια Γαλλία. Ο Αλί ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του με ένα πεντάχρονο παιδί στα χέρια του. Ο Σαμ είναι ο γιος του, αλλά δεν τον γνωρίζει καθόλου. Άστεγος, άφραγκος, χωρίς φίλους, βρίσκει καταφύγιο στην αδερφή του στην Αντίμπ. Τα πράγματα εκεί βελτιώνονται άμεσα. Τους φροντίζει, εκείνον και το παιδί. Ο Αλί συναντά τη Στεφανί, σε ένα καβγά σε ένα κλαμπ. Την οδηγεί στο σπίτι της και της αφήνει το τηλέφωνο του. Είναι φτωχός, εκείνη είναι όμορφη και με πολλή αυτοπεποίθηση. Η Στεφανί εκπαιδεύει όρκες στο Marineland. Μια παράσταση θα καταλήξει σε τραγωδία, κι ένα τηλεφώνημα μέσα στη νύχτα, θα τους φέρει και πάλι κοντά. Την επόμενη φορά που θα τη δει ο Αλί, εκείνη είναι σε αναπηρικό κοριτσάκι: έχει χάσει τα πόδια της και μαζί κάποιες ψευδαισθήσεις. Τη βοηθάει απλά, χωρίς συναίσθημα ή οίκτο. Κι εκείνη ζωντανεύει και πάλι.

Υπενθυμίζουμε τη διαρκή προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!