21/01/2013

Νίκη για τον ΑΟΜ και Κοινωνική Προσφορά!


Η Κυριακή που πέρασε χάρισε το χαμόγελο σε όσους παρευρέθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου! Και οι λόγοι ήταν παραπάνω από ένας.

Η ομάδα μας φιλοξένησε τους Τράχωνες Αλίμου σε μία αναμέτρηση εκ των πραγμάτων σημαντική και για τις δυο ομάδες και με εξαιρετικά μεγάλη βαθμολογική βαρύτητα. Το παιχνίδι είχε ανατροπές, αγωνία, αλλά το αποτέλεσμα δικαίωσε την ομάδα μας! Έτσι, ο ΑΟ Μαρκοπούλου  revoil, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ανεδείχθη η νικήτρια ομάδα του ντέρμπι, νικώντας με 3-2 στα σετ τον αντίπαλο! Αυτή η νίκη έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα μας, νέα πνοή και ελπίδα για τη συνέχειά της στην κατηγορία της Α1!

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου revoil είχε ανακοινώσει πως στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τους Τράχωνες Αλίμου, η είσοδος θα ήταν δωρεάν. Ωστόσο, κάλεσε τους φιλάθλους και συμπολίτες να προσφέρουν τρόφιμα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Η συμμετοχή σε αυτό το εγχείρημα ήταν ενθουσιώδης εκ μέρους των πολιτών και συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων, ο οποίος θα ανακουφίσει πολλούς συμπολίτες μας!

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθησαν στον αγώνα για να στηρίξουν την ομάδα σε μία τόσο σημαντική στιγμή της με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο, αλλά και που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Θεωρούμε πως ήταν νίκη από όλες τις απόψεις. Βαθμολογική και Ανθρωπιστική!

 Ιδιαίτερα ευχαριστήρια θα θέλαμε να απευθύνουμε στον Αντιδήμαρχο κ. Μεθενίτη Βασίλη καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους κα. Χασιώτη Κατερίνα, κο. Ορφανίδη Στέφανο, κο. Πολίτη Γιάννη και κο. Μπέη Λεωνίδα που μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου revoil.