11/01/2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑ

Για άλλη μια φορά, ο έμμισθος Πρόεδρος και οι Μεγάλοσυνδικαλιστές της Λαϊκής Αγοράς του Μαρκοπούλου ξαναχτύπησαν.

Αρνούμενοι όπως πάντα να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Περιφέρειας και της Ομοσπονδίας Περιφερειακών Λαϊκών Αγορών, θέλησαν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο, με αναρχία, απειλές, προπηλακισμούς και εξυβρίσεις.

Στην δίκαια αντίδραση των Δημοτών και των κατοίκων της περιοχής, μερίδα αυτών αντέδρασε με απειλές για την περιουσία τους και τους ίδιους, με βρισιές σε αυτούς αλλά και στον εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, στην Δημοτική Αστυνομία και σε όποιον είχε διαφορετική άποψη από αυτούς.

Σαν υπεύθυνος της Διοίκησης του Δήμου για τα θέματα της Λαϊκής Αγοράς, δηλώνω ξεκάθαρα ότι δεν θα υποκύψω, όπως και δεν υπέκυψα τους τελευταίους έξι μήνες που έχω αναλάβει, ούτε σε απειλές για εμένα και την οικογένειά μου, ούτε στους προπηλακισμούς, αλλά και στα νυχτερινά «ραντεβού» που οι «κύριοι» μου υπόσχονται.

Η Διοίκηση του Δήμου με εντολή του Δημάρχου, αλλά και η δική μου πεποίθηση είναι να μην επιτρέψει περιθώρια παρανομιών σε κανέναν από αυτούς που εκμεταλλεύονται για ίδιον όφελος, την θέση του «Μεγάλοσυνδικαλιστή» και δεν θα αφήσουμε σε καμία των περιπτώσεων, να γίνει η πόλη μας, οι Κάτοικοι και οι Δημότες της αλλά και οι περιουσίες τους, έρμαιο κανενός! Η τήρηση των αποφάσεων και του νόμου είναι, και θα είναι πρωταρχικός μας σκοπός.

Η κατά τα άλλα, μεγάλη, νόμιμη και συνεννοήσιμη μερίδα, του συνόλου των εμπόρων της Λαϊκής Αγοράς Μαρκοπούλου, θα μας βρει δίπλα της και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε της προσπάθεια, για την καλυτέρευση των συνθηκών της εργασίας τους και του εισοδήματός τους! 

Με τιμή,
ο Δημοτικός Σύμβουλος Υπεύθυνος Λαϊκών αγορών,
Χρήστος Ν. Δρίτσας.