18/01/2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με αφορμή, την απ’ την αρχή της θητείας μας, προγραμματισμένη και συμφωνημένη αντικατάσταση, των δύο εκ των τριών Αντιδημάρχων, κου Γιώργου Καβασακάλη και κου Κώστα Μαγγανά, θα ήθελα να τους εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο Ευχαριστώ, για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια, καθώς επίσης και για το εξαιρετικά πολύτιμο έργο, που προσέφεραν στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Ως Δήμαρχος, αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων και τυχερός, όταν έχω δίπλα μου τέτοιους συνεργάτες και είμαι σίγουρος πως η συνεισφορά τους δεν σταματάει εδώ, αφού ήδη και χωρίς την ιδιότητα του Αντιδημάρχου, συνεχίζουν να προσφέρουν στον τόπο μας.

Εύχομαι και πιστεύω, ότι οι δύο νέοι Αντιδήμαρχοι, θα ανταποκριθούν εξίσου καλά στα καθήκοντά τους, καθώς ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και οι προσδοκίες είναι μεγάλες!

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα ακόμη, να ευχαριστήσω την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Κιμπιζή για την προσπάθειά της αυτά τα δύο χρόνια και είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα, την άσκηση των καθηκόντων της.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.