04/12/2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ EURES ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ & ΙΑΤΡΟΥΣ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με τις Υπηρεσίες EURES 8 χωρών οργανώνει εκδηλώσεις για την ενημέρωση Ελλήνων Νοσηλευτών και Ιατρών που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους σε χώρες της Ε.Ε.
Οι  εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ. Αμαλίας 8-10 Σύνταγμα) και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 στο Capsis Hotel  (Mοναστηρίου 18) από τις 10.00 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στις παραπάνω εκδηλώσεις θα παραβρεθούν εκπρόσωποι Νοσοκομείων και Σύμβουλοι EURES από Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, και επιπλέον στη Θεσσαλονίκη στις 13/12/2012  και από τη Γαλλία, οι οποίοι επιθυμούν να προσλάβουν και να ενημερώσουν  Έλληνες νοσηλευτές και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που επιθυμούν να  εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στις παραπάνω χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουgr01ea29@oaed.gr και με την Σύμβουλο EURESEλένη Φουλιρά, στο gr01ea23@oaed.gr
Δείγμα θέσεων που θα προωθηθούν και στις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr στο χώρο «ΕURES (ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)», και στη σελίδα «Eures Greece» στο Facebook.