21/12/2012

«BRAVE» και «ΑΓΑΠΗ» και «Η ΑΡΠΑΓΗ 2» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» προβάλει τις ταινίες «Brave», «Amour» και «Αρπαγή 2» μέχρι τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012.

BRAVE (μεταγλ.)

Προβολή: 17.30

Σκηνοθεσία: Μαρκ Άντριους, Μπρέντα Τσάπμαν

Ακούγονται μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί: Ιωάννα Πηλιχού, Σάκης Μπουλάς, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χριστίνα Βαρζοπούλου, Κώστας Μπακάλης, Νίκος Νίκας, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βίνα Παπαδοπούλου.

Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης, είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο, που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ.

Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο, που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί, θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.

ΑΓΑΠΗ

(Amour)

Προβολή: 19.15

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάνεκε

Ο Κινηματογράφος «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει το “Amour”, που αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής των φετινών Καννών. Ο Μίκαελ Χάνεκε, ο σπουδαιότερος αυτή τη στιγμή ευρωπαίος σκηνοθέτης, τρία μόλις χρόνια μετά τη “Λευκή Κορδέλα“ του, έκανε την έκπληξη κερδίζοντας και πάλι τον Χρυσό Φοίνικα, και καθηλώνοντας κοινό και κριτικούς με την σπαραχτική θεματική του και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών του: του ογδονταδυάχρονου Ζαν Λουί Τρεντινιάν και της 85χρονης Εμανουέλ Ριβά, στους ρόλους ενός αγαπημένου ζευγαριού που παρακολουθεί την κοινή ζωή του να καταρρέει όσο πλησιάζει ο Μεγάλος Αποχωρισμός.

Η ΑΡΠΑΓΗ 2

(Taken 2)

Προβολή: 21.15

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν

Μετά την τεράστια παγκόσμια επιτυχία της ταινίας δράσης “Taken”, οι πρωταγωνιστές Λίαμ Νίσον και Μάγκι Γκρέις επιστρέφουν για ένα ακόμα πιο ιλιγγιώδες sequel, με φόντο την Κωνσταντινούπολη.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται αυτή τη φορά ο Ολιβιέ Μεγκατόν (“Transporter 3”). Όταν ο Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται, αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει…

Υπενθυμίζουμε την προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!