20/12/2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012, και ώρα 11 το πρωί, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την χορωδία του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου υπό τη διεύθυνση της κας Στέλλας Πετούρη, καθώς επίσης και τη Φιλαρμονική Δήμου Μαρκοπούλου υπό τη διεύθυνση του κου Δημήτρη Βασιλάκη.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η νέα χορωδία από το τμήμα της παιδικής και νεανικής χορωδίας, του προγράμματος Αθλητισμού και Πολιτισμού για όλους, του Δήμου Μαρκοπούλου.

Την αυλαία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η βράβευση των εισαχθέντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) και στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τ.Ε.Ι.) της χώρας, το έτος 2012.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Μαρκοπούλου απευθύνει κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο υποστηρίζει δεκάδες οικογένειες συμπολιτών μας, που το έχουν πραγματική ανάγκη. Τις άγιες αυτές μέρες, ας προσφέρουμε όλοι, όπως και όσο μπορούμε, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη!