13/12/2012

«Brave» και «Ποτέ Δεν Είναι Αργά» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου "ΑΡΤΕΜΙΣ"

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες «Brave» και «Ποτέ Δεν Είναι Αργά», από την Πέμπτη 13/12, έως και την Τετάρτη 19/12.

BRAVE (μεταγλ.)
Προβολή: 19.00

Σκηνοθεσία: Μαρκ Άντριους, Μπρέντα Τσάπμαν

Ακούγονται μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί: Ιωάννα Πηλιχού, Σάκης Μπουλάς, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χριστίνα Βαρζοπούλου, Κώστας Μπακάλης, Νίκος Νίκας, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βίνα Παπαδοπούλου.

Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης, είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο, που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ.

Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο, που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί, θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Προβολή: 21.15

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ
Σενάριο: Βανέσα Τέιλορ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς και Στιβ Καρέλ

Τι ελπίδες έχει άραγε ένα μεσήλικο ζευγάρι να γλιτώσει την αποξένωση και να θέσει τη σχέση του σε νέες βάσεις, ξαναβρίσκοντας το πάθος της νιότης;
Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φράνκελ αναζητά τις απαντήσεις, κουβαλώντας την εμπειρία σοφιστικέ κωμωδιών («Ο Διάβολος Φοράει Prada», «Μάρλεϊ: Ένας Μεγάλος Μπελάς»), αλλά και επεισοδίων της σειράς «Sex & the City».

Το τρίο των λαμπερών πρωταγωνιστών μοιάζει κατάλληλο να αποφύγει κάθε δυνατή σοβαροφάνεια και να αναδείξει τις κωμικές προεκτάσεις μιας κουρασμένης πολυετούς σχέσης, με τις ατμοσφαιρικές συγχορδίες του Τόμας Νιούμαν να συνθέτουν το ιδανικό soundtrack… κρεβατοκάμαρας!

Ύστερα από 30 χρόνια έγγαμου βίου, η Μέιβ αισθάνεται την ανάγκη να ανανεώσει τη σχέση της με τον σύζυγό της, Άρνολντ, προτού αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα διαζυγίου. Η ευκαιρία, της δίνεται όταν πληροφορείται την ύπαρξη του δρα Μπέρνι Φελντ, ενός φημισμένου γκουρού-συμβούλου γάμου.

Η Μέιβ και ο Άρνολντ θα μπουν στο αεροπλάνο για να επισκεφθούν τον δόκτορα στην πόλη του, το Great Home Spings, προετοιμασμένοι για ένα σαββατοκύριακο εντατικής θεραπείας πάνω σε θέματα γάμου και σεξ. Η διαδρομή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως η αληθινή περιπέτεια θα ξεκινήσει μόλις οι δυο τους βρεθούν στην κρεβατοκάμαρα, με αποστολή να αναζωπυρώσουν τη νεανική φλόγα του πάθους τους. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!



Υπενθυμίζουμε την προσφορά που έχει εξασφαλίσει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), για το κοινό:

Κάθε Τετάρτη δυο εισιτήρια, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ) και καθημερινά έκπτωση 50% για τους μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»
DOLBY ST. SR
Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο
Τηλ.: 22990 23924

Καλές Προβολές!