13/12/2012

ΑΕΠΟΡ: Υποστήριξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου


O Δήμος Μαρκοπούλου, ευαισθητοποιημένος στις ακραία δύσκολες, κατά κοινή ομολογία, δημοσιονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην χώρα μας, που επιβάλλουν έναν ενισχυμένο ρόλο στην κοινωνική πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημιούργησε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».     
    
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, σε συνέχεια της διαχρονικής ανιδιοτελούς και εθελοντικής προσφοράς του στον αθλητισμό και στα παιδιά της περιοχής μας, απεφάσισε να υποστηρίξει την λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας».

Απώτερος σκοπός της δράσης μας αυτής, που εκπορεύεται από τις αρχές του  εθελοντισμού και του ανθρωπισμού, είναι η συνεισφορά μας στην προσπάθεια παροχής, εκ μέρους του Δήμου μας, κοινωνικής προστασίας, με στόχο να καλύπτονται, όσο το δυνατόν, περισσότερες πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών.

Είναι προφανές, ότι η επιτυχία του εγχειρήματος αυτού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσφορές όλων μας.

Με την απόφασή μας αυτή καλούμε όλους τους γονείς του Συλλόγου μας να ανταποκριθούν σε αυτό το εθελοντικό και ανθρώπινο κάλεσμα ώστε η συνεισφορά μας αυτή να είναι ιδιαίτερα αποδοτική!

Καλούνται λοιπόν οι συμπολίτες μας-γονείς των αθλητών μας, να προσφέρουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, γνωρίζοντας ότι και η μικρότερη δωρεά  (κυρίως σε τρόφιμα) πιάνει τόπο!

Εναποθέτοντας ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα παιδικό παιχνίδι ή ρούχο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργηθεί στο τμήμα του Τένις, επιβεβαιώνουμε, για μια ακόμα φορά, ότι η κοινωνική αλληλεγγύη παραμένει ισχυρό στοιχείο της Ελληνικής ταυτότητας και της τοπικής κοινωνίας!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διανομή βασικών ειδών διατροφής, ρούχων και παιδικών παιχνιδιών, σε οικογένειες δημοτών που αποδεδειγμένα χρήζουν βοήθειας!

Οφείλουμε ΟΛΟΙ να σταθούμε δίπλα του.

Μπορούμε όλοι ΜΑΖΙ.

Για το Δ.Σ. της Α.Ε.ΠΟ.Ρ

Ο    Πρόεδρος                               Ο   Γεν. Γραμματέας
Κώστας Χατζής                               Κώστας Γιακουμής