07/11/2012

Το αήττητο στις 4 πρώτες αγωνιστικές στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil!

Όλα δείχνουν πως τίποτα δε μπορεί να σταματήσει τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, καθώς συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, η εξαιρετική αήττητη πορεία τους, στα πλαίσια των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΑΑΑ.

Έτσι, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου η ομάδα των κορασίδων μας, με προπονήτρια την κα Μαρία Καλαρά, νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου με 3-2. Οι κόποι όμως των αθλητριών μας δεν ανταμείφθηκαν μόνο για την ομάδα των κορασίδων, αλλά και για την ομάδα των νεανίδων μας. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου οι νεανίδες, με προπονητή τον κο Δημήτρη Γιαμαλή, νίκησαν εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του ΕΑΟ Σπάτων με 3-0.

Οι δύο τελευταίες αυτές νίκες ήρθαν για να επισφραγίσουν την απόλυτη επιτυχία του Συλλόγου στο πρωτάθλημα, καθώς και τα δύο αναπτυξιακά τμήματά μας διατηρούν το αήττητο.

Οι συνθέσεις και των δύο ομάδων είναι:

Κορασίδες (γεν. 1996-1998)
Γκλιάτη Αναστασία, Γιαννέλου Ζαχαρούλα, Γιαννέλου Χρύσα, Καράμπερα Χαρά, Τουλγαρίδου Ευαγγελία, Ραντόμσκα Βικτώρια, Κουγιουμπουναρλή Μαρία, Πατέλη Κωνσταντίνα, Παπαθανάση Κάτια, Γάσπαρη Σοφία, Σουλιώτη Ελπίδα, Μπερκέτη Άννα
Προπονήτρια: Καλαρά Μαρία

Νεανίδες (γεν. 1994-1997)
Πολυδώρου Σταύρια, Κωνσταντώνη Νατάσσα, Δικαιούλια Βιργινία, Ζήση Χριστίνα, Γιαννέλου Ζαχαρούλα, Κοτσιάκη Ναταλία, Λέκκα Μαρινέλα, Παπαθανάση Κάτια, Κουγιουμπουναρλή Μαρία, Βαρουδάκη Δάφνη, Αλεξανδροπούλου Νέλλη
Προπονητής: Γιαμαλής Δημήτρης


ανακοίνωση Α.Ο.Μ.