30/11/2012

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ: ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΕΡΟΣ 2


Το πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο πέμπτο και τελευταίο μέρος της ταινίας «Το Λυκόφως: Χαραυγή Μέρος 2» (Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2), από την Πέμπτη 29/11, έως και την Τετάρτη 5/11, με ώρες προβολής: 7.00 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

Στο δραματικό «φινάλε», διάρκειας 115 λεπτών, παρακολουθούμε την προσαρμογή της Μπέλα στη νέα της ζωή ως βαμπίρ, καθώς και την μεταμόρφωσή της, από τον πιο αδύναμο κρίκο, σε κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Την εμφάνισή της, θα κάνει για πρώτη φορά και η δεκάχρονη Μακένζι Φόι, με την ξεχωριστή της ομορφιά, ως το «αθάνατο παιδί» της Μπέλα και του Έντουαρντ. Η μικρή Ρενεσμέ, με τη μοναδικότητά της, θα ανατρέψει τις ισορροπίες, φέρνοντας τους Κάλεν αντιμέτωπους με τους Βολτούρι και θα σημάνει μια απρόσμενη και σοκαριστική εξέλιξη για το λυκάνθρωπο Τζέικομπ Μπλακ.

Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκουμε πάλι τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον (“Gods and Monsters”).


Θέλοντας να διευρύνει την πρόσβαση, σε όσο τον δυνατόν περισσότερους κινηματογραφόφιλους, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), καθιερώνει κάθε Τετάρτη την προσφορά δυο εισιτηρίων, στην τιμή του ενός (7 Ευρώ), όπως επίσης έκπτωση εισιτηρίου 50% κάθε μέρα, για μαθητές, φοιτητές, νέους άνεργους και ΑμΕΑ (3,5 Ευρώ)!

Καλές προβολές!