17/10/2012

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου θα δοθούν τα έσοδα από τον αγώνα Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Ολυμπιακός


Ο Δήμος Μαρκοπούλου χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Α.Ο.Μ., για διάθεση των εσόδων από τον αγώνα βόλεϊ Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Ολυμπιακός, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου. Η διαρκής στήριξη των συμπολιτών μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη, παραμένει για εμάς ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο και δεν πρόκειται να χάσουμε, όσο έχουμε στο πλευρό μας πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμούς, που έχουν τη δυνατότητα και ευαισθησία να προσφέρουν και να ενισχύσουν τις ευάλωτες, από την οικονομική κρίση, κοινωνικές ομάδες.

Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου  (Α.Ο.Μ.) και τον Ολυμπιακό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 7:00 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.

Ο αγώνας προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και θεαματικός, τη στιγμή που οι παίκτριες του Α.Ο.Μ., ετοιμάζονται να κατακτήσουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, μετά το 3-2 επί του Παναθηναϊκού, το προηγούμενο Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, σε έναν καταπληκτικό αγώνα, που παρακολούθησαν άνω των εξακοσίων (600) φιλάθλων.