25/10/2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Ο Δήμος Μαρκοπούλου, καλεί τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, καθώς επίσης και τους ιδιώτες εκπαιδευτικούς, να στηρίξουν και να ενισχύσουν τις υπηρεσίες που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, δίνοντας το δικαίωμα δωρεάν πρόσβασης στην ιδιωτική εκπαίδευση σε μαθητές και μαθήτριες οικογενειών που αδυνατούν, λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, να καταβάλουν τα απαιτούμενα δίδακτρα.

Έχοντας ως αφετηρία την υλική βοήθεια των οικογενειών που χρήζουν στήριξης, εξασφαλίζοντας τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, η αρωγή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, επεκτείνεται επιτυχώς και στον τομέα παροχής υπηρεσιών.

Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, μέσω της προσφοράς θέσεων δωρεάν φοίτησης, σε μαθητές που το έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη, θα προσέδιδε μεγάλη χαρά σε εμάς, αλλά κυρίως στις οικογένειες των παιδιών αυτών, που αδυνατούν να τα στηρίξουν οικονομικά.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, καταβάλλοντας καθημερινά προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς, τη σύγχρονη πρόκληση, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας, στην πόλη μας!

Η συνέχιση του εξαιρετικού έργου που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, αποτελεί υπόθεση και στοίχημα όλων μας, το οποίο δεν είμαστε σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να χάσουμε!

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς, να επικοινωνούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, στα τηλέφωνα: 22990-85095, 22990-20174, και 22990-20105.