07/09/2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Με μια ακόμη επιστολή τους, κάτοικοι του Δήμου Μαρκοπούλου, αποδεικνύουν ότι αναγνωρίζουν τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, παρά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» και απαξίωση των Δήμων.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή που στάλθηκε στον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, από τους κατοίκους συγκροτήματος είκοσι επτά (27) διαμερισμάτων, στο Πόρτο Ράφτη:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

σε συνέχεια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας μας με το Γραφείο σας, σχετικά με το αίτημά μας, για τον καθαρισμό των χόρτων, σε κοινόχρηστο χώρο του Δήμου, που συνορεύει με την ιδιοκτησία μας επί της οδού 25ης Μαρτίου 17, στο Πόρτο Ράφτη.

Με αυτή την επιστολή μας, σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας, αλλά πάνω από όλα, συγχαίρουμε τις άμεσες ενέργειες των Υπηρεσιών σας. Οι ενέργειές σας καθαρισμού, μείωσαν εξαιρετικά την πιθανότητα ανάφλεξης ξερών χόρτων ή και πυρκαγιάς.

Κ. Δήμαρχε,

Το σύνολο των κατοίκων των 27 διαμερισμάτων του συγκροτήματός μας, με εκπρόσωπό μας, τη διαχειρίστρια κα Όλγα Γιαννακοπούλου και εμένα, τη συντάξασα, κα Νταλαγιώργου, παρακαλούμε, με ενέργειες του Γραφείου Τύπου σας, να κοινοποιηθεί στον τοπικό τύπο η επιστολή μας.

Πιστεύουμε, ότι μέσω της ανοικτής διακυβέρνησης σήμερα, πρέπει όχι μόνο να επισημαίνουμε τα δυσάρεστα, αλλά και να επιβραβεύουμε το άμεσο και αποτελεσματικό, ανεξάρτητα και αν είναι μέσα στα πλαίσια των υπηρεσιακών υποχρεώσεών σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κατερίνα Νταλαγιώργου