28/09/2012

Ο Δήμος Μαρκοπούλου για τις εξελίξεις στην Πλαζ Αυλακίου


Δύο ελέγχους από κλιμάκια του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Επιθεώρησης Εργασίας, δέχθηκε η Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, μετά από καταγγελία στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο Μαρκόπουλο.

Θυμίζουμε, ότι το ζήτημα προέκυψε, μετά από ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Ελπίδας», για δήθεν παράνομες προσλήψεις στην Πλαζ Αυλακίου.

Για τη λειτουργία της Πλαζ, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (ΚΔΕΜ) είχε προχωρήσει στην έγκριση επαγγελματικών δαπανών, για την παροχή υπηρεσιών και την εκτέλεση συγκεκριμένων έργων. Χωρίς αυτές, η Πλαζ θα ήταν κλειστή τα τελευταία δύο χρόνια και το αποτέλεσμα θα ήταν, μια τεράστια οικονομική ζημιά -άνω του ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων (1.500.000) Ευρώ- για την Επιχείρηση και τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Δεν ξέρουμε αν ο κύριος Αδάμος έκανε πράξη, τα όσα απείλησε στις συνεδριάσεις τις ΚΔΕΜ; Πάντως, η υπονόμευση της Δημοτικής κυριότητας της Πλαζ συνεχίζεται αμείωτη και οι μόνοι που ωφελούνται, είναι εκείνοι που θέλουν να αρπάξουν από τον Δήμο τη διαχείρισή της.

Αν τελικά, σε αυτό αποσκοπούν οι διάφορες ανακοινώσεις, για δήθεν σκάνδαλα στην ΚΔΕΜ, τότε αυτοί που τις συντάσσουν… θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι!