31/08/2012

ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ – «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΠΤΕΡΙΔΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!


Αγαπητοί Συμπολίτες!

Στην απελπισμένη προσπάθειά, του γνωστού μεσίτη - «δημοσιογράφου» Στέργιου Κοπτερίδη να εμπλέξει στελέχη της σημερινής Δημοτικής Αρχής σε «σκάνδαλα», τα ψέματα και οι συκοφαντίες του, εδώ και έξι μήνες δεν σταματούν πουθενά!

Σήμερα είναι δεδομένο, το υπαρκτό γεγονός, της κλοπής ρεύματος απ’ το αμαξοστάσιο του Δήμου Μαρκοπούλου, από τον ιδιώτη και φερόμενο ως δράστη, κο Ανδρέα Λίτσα.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Δήμος Μαρκοπούλου ζήτησε ήδη την ποινική δίωξη, του φερόμενου ως δράστη, ενώ ο υπογράφων, ως Δήμαρχος Μαρκοπούλου, έδωσε ήδη εντολή για άμεση διενέργεια Ε.Δ.Ε., για να διαπιστωθεί η ύπαρξη τυχόν συνέργειας ή ευθυνών από υπαλλήλους του Δήμου Μαρκοπούλου!

Σε περίπτωση δε, που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα επιβληθούν αμέσως, όλες οι νόμιμες κυρώσεις!

Όμως πέραν αυτών, ο γνωστός μεσίτης - «δημοσιογράφος» Στέργιος Κοπτερίδης, δεν δίστασε να γράψει τα εξής:

«Η Βιοτεχνία- απ’ την οποία γινόταν η υποκλοπή ρεύματος- έχει ως αντικείμενο την κατασκευή μουσαμάδων φορτηγών και ανήκει στον κ. Λίτσα Ανδρέα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Λίτσας Ανδρέας, τυγχάνει να είναι και πρώτος εξάδελφος του αρμόδιου Αντιδημάρχου, υπεύθυνου της λειτουργίας του αμαξοστασίου, κ. Μαγγανά Κώστα.»

Πρόκειται βέβαια, για ένα ακόμα τεράστιο ψέμα και μια ακόμα ελεεινή συκοφαντία, στις οποίες ειδικεύεται τώρα τελευταία, ο κ. Κοπτερίδης!!!

Όπως προκύπτει επίσημα από δημόσια έγγραφα, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος κος Ανδρέας Λίτσας, καμία απολύτως συγγένεια, δεν έχει με τον Αντιδήμαρχο κ. Μαγγανά!

Κι όμως ο κ. Κοπτερίδης,  προκειμένου να συκοφαντήσει και να ρίξει λάσπη, σε στέλεχος της Δημοτικής Αρχής δεν δίστασε να γράψει συνειδητά, ένα ακόμα τεράστιο ψέμα, ώστε να εμφανίσει τον Αντιδήμαρχο κο Μαγγανά, ως πιθανό συνεργό σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, προς όφελος, δήθεν στενού συγγενή του!

Ήδη, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαγγανάς, έδωσε εντολή στον Δικηγόρο του, για υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση και κατάθεση αγωγής, σε βάρος του κου Κοπτερίδη!

Να θυμίσουμε στους συμπολίτες μας, ότι είναι η τρίτη φορά σε έξι μήνες, που ο κος Κοπτερίδης, συκοφαντεί και λέει συνειδητά ψέματα για μέλη της Δημοτικής Αρχής και  αναγκαζόμαστε και πάλι να αμυνθούμε στην κατάφωρη σπίλωση των υπολήψεών μας, διά μέσου της δικαστικής οδού.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ακόμα μια φορά στους δημότες μας, ότι οι εμπαθείς επιθέσεις του κου Κοπτερίδη, σε μέλη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συμπίπτουν χρονικά και ξεκινούν, μετά την επίσκεψή του στον Δήμο Μαρκοπούλου και το σχετικό ραντεβού που είχε με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, με την ιδιότητά του, όπως του δήλωσε, ως μεσίτη!

Οι δημότες μας, γνωρίζουν καλά, ότι με την σημερινή Δημοτική Αρχή, ο Δήμος Μαρκοπούλου, λειτούργησε  και θα συνεχίσει να λειτουργεί με απόλυτη εντιμότητα και καθαρότητα, σε όλα τα επίπεδα!

Να είναι βέβαιος ο συκοφάντης κος Κοπτερίδης, ότι όταν έρθει η ώρα της δικαστικής κρίσης, θα αποκαλυφθεί πλήρως ο ρόλος του!!

Με ιδιαίτερη τιμή,
ο Δήμαρχος Μαρκόπουλου Μεσογαίας,
Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.