27/08/2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 31-8-2012


Καλείσθε να παραστείτε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2012 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην δέκατη έβδομη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1.        Λήψη απόφασης για τροποποίηση του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ του Δήμου Μαρκοπούλου.
2.        Λήψη απόφασης για επανακαθορισμό των τιμών των Τελών και Δικαιωμάτων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Δήμου Μαρκοπούλου.
3.        Λήψη απόφασης για την επέκταση του υπάρχοντος παλαιού Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου Μαρκοπούλου.
4.        Λήψη απόφασης για έγκριση τροποποίησης, της υπ αρ. 50/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη διατήρηση είσπραξης τέλους σε Διοικητικές Πράξεις της Διεύθυνσης Πολεοδομίας, για την μείωση του από 3% σε 1,5%.
5.        Λήψη απόφασης για αλλαγή Διευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου της μελέτης: «Μελέτη αποχέτευσης πόλεως Μαρκοπούλου και Παράκτιας Ζώνης Πόρτο Ράφτη».
6.         Λήψη απόφασης για αλλαγή Διευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου «Συμπληρωματικές μελέτες και υπηρεσίες συμβούλου των υδραυλικών έργων υποδομής του Δήμου Μαρκοπούλου».
7.        Λήψη απόφασης για την απ΄ευθείας ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας και Ιατρού Εργασίας.
8.        Λήψη απόφασης για απ΄ευθείας ανάθεση μέρους της προμήθειας Ασφάλτου και Μπετόν.
9.        Λήψη απόφασης για έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Λεωφόρου Αναπαύσεως».
10.     Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συνδέσεις παροχών ύδρευσης οικιών πόλεως Μαρκοπούλου».
11.     Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ»
12.     Λήψη απόφασης  σχετικά με την επιστολή καταγγελίας της εταιρείας V.R.N. SA με θέμα «Παράνομες ενέργειες μελών της επιτροπής Διαγωνισμού –Παράβαση αρχών αμεροληψίας και ίσης μεταχείρισης των διαγωνιζομένων εταιρειών στο έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού και Δημιουργία Βοτανικού Κήπου στο Δήμο Μαρκοπούλου».
13.     Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργούμενης Αγροτικής Οδού στο ΟΤ Γ764 της 4η - 5η Π.Ε. με κωδικό ιδιοκτησίας 642601 ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
14.     Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργούμενης αγροτικής Οδού στο Ο.Τ.Γ606 στην 4η -5η Π.Ε με κωδικό ιδιοκτησίας 634306 στη 4η -5η Π.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
15.     Λήψη απόφασης για συμψηφισμό της οφειλόμενης εισφοράς σε χρήμα, με την οφειλόμενη αποζημίωση Δήμου στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ551 της 4η -5η Π.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ με κωδικό ιδιοκτησίας 621116, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
16.     Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες των Ο.Τ 26,27 με κωδικό ιδιοκτησίας 070637, 070637Α, 070637Β  και ΚΑ 060204 στη 3η Π.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
17.     Λήψη απόφασης για ονοματοθεσία οδών Πόλεως και Οικισμών.
18.     Λήψη απόφασης για έγκριση τιμολογίων πάγιας προκαταβολής έτους 2012.
19.     Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.
20.     Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση απόρου δημότισσας.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου
  
ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ