19/07/2012

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Δήμος Μαρκοπούλου θέλει να ευχαριστήσει την Εταιρεία «X-Treme Stores», για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθησία που έδειξε, με τη σημαντική χορηγία σε είδη ρουχισμού προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το οποίο εξυπηρετεί περίπου 70 οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφερε πεντακόσια ογδόντα έξι (586) είδη καινούργιου αντρικού, γυναικείου και παιδικού αθλητικού ρουχισμού. Η δωρεά αυτή θα πιάσει απόλυτα τόπο, καθώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, με αρωγό την Εταιρεία «X-Treme Stores», θα συνεχίσει να ανακουφίζει τη ζωή σημαντικού αριθμού συμπολιτών μας, που πλήττονται από την διαρκώς επεκτεινόμενη φτώχεια.

Προερχόμενη από μια 20ετή εμπειρία στο χώρο των γυμναστηρίων, η «X-Treme Stores» είναι μία ελληνική εταιρία, που εμπορεύεται μια πλήρη γκάμα προϊόντων που μας βοηθούν να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε τη καλή φυσική μας κατάσταση. Ταυτόχρονα με τις εμπορικές της δραστηριότητες, που έχουν επεκταθεί σε σαράντα (40) καταστήματα, στην Ελλάδα και την Κύπρο, απασχολώντας περισσότερους από ενενήντα (90) εργαζόμενους, συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, έχοντας παρουσιάσει αρκετές καινοτομίες.

Η ανταπόκρισή στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Δήμος Μαρκοπούλου και η καταγεγραμμένη πλέον γενναιοδωρία της Εταιρείας, αποδεικνύει, ότι υπάρχουν ακόμη επιχειρήσεις, που διατηρούν την Κοινωνική Ευθύνη ψηλά στις προτεραιότητές τους, ακόμη και σε περιόδους που η αγορά, αντιμετωπίζει πρωτοφανή συρρίκνωση.