05/07/2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η «ΔΗΩ - Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων», έχει προκηρύξει πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, που αφορούν τις ακόλουθες θέσεις και ειδικότητες: τέσσερις (4) ΠΕ/ΤΕ Γεωτεχνικοί, τρεις (3) ΠΕ/ΤΕ Περιβάλλοντος, τρεις (3) ΠΕ/ΤΕ Διατροφής- Διαιτολογίας-Τεχνολογίας Τροφίμων.
Υποβολή Αιτήσεων έως 10/07/2012

Οι θέσεις αυτές έχουν ως στόχο δράσεις- ενέργειες κοινωφελούς χαρακτήρα, με συμπράττοντα φορέα την Περιφέρεια Αττικής (για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και έδρα συντονισμού το Δήμο Παλλήνης) και είναι δυνατόν να υλοποιηθούν σε όλη την έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)», στον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, Αριστοτέλους 38, Τ.Κ 104 33, Αθήνα, στην ιστοσελίδα www.dionet.gr, στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» www.epanad.gov.gr και στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. www.asep.gr, ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων/Διαγωνισμών Φορέων/Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).