20/06/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ TOΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΑΖ ΑΥΛΑΚΙΟΥ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, έχοντας δεχτεί πληθώρα ερωτημάτων από πολλούς ενδιαφερομένους, ενημερώνει, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου σε 20 – 25 ημέρες), θα υπάρξει δημοσιοποίηση των όρων του Δημόσιου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού, που θα γίνει για την εκμίσθωση του Κυλικείου της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου - Πόρτο Ράφτη, για τις θερινές περιόδους των ετών 2013-2014-2015.
Είναι προφανές, ότι οι όροι του Διαγωνισμού θα τύχουν άρτιας και ιδιαίτερα προσεκτικής, νομοτεχνικής προετοιμασίας, ώστε να εξασφαλιστούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, η δημοσιότητα, η διαφάνεια, η φερεγγυότητα των διαγωνιζομένων και το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και κατ’ επέκταση για το Δήμο Μαρκοπούλου.
Με τα σημερινά χρονικά δεδομένα, ο σχετικός Διαγωνισμός θα λάβει χώρα σε ένα (1) περίπου μήνα από σήμερα, δηλαδή στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου 2012 ή το αργότερο στις αρχές Αυγούστου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από τη διαδικασία δημοσιότητας που προβλέπει ο Νόμος, θα μπορούν να γνωρίζουν τις σχετικές πληροφορίες και από τον ιστότοπο του Δήμου Μαρκοπούλου, ή από την Γραμματέα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ, τηλ. 22990-20156. 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου &
 Δήμαρχος Μαρκοπούλου

ΣΩΤΗΡΗΣ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ