07/06/2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


                                      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ
             Ο Δήμος Μαρκοπούλου διακηρύσσει ότι στις 27 Ιουνίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου θα διεξαχθεί προφορική , φανερή , πλειοδοτική δημοπρασία για την τριετή εκμίσθωση του κυλικείου του νεκροταφείου Μαρκοπούλου  που βρίσκεται επί της Λεωφ. Μαρκοπούλου με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσόν των 3.000,00 € μηνιαίως, αναπροσαρμοζόμενο αναλογικά με το δείκτη τιμών καταναλωτή επί του μηνιαίου μισθώματος του εκάστοτε προηγούμενου μισθωτικού έτους .
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσόν που είναι ίσο με το δέκα επί τοις εκατό (10%) του ορίου της πρώτης προσφοράς , ήτοι τριακόσια ευρώ (300€) και βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης στην Ελλάδα Τράπεζας.
Η μίσθωση θα είναι για τρία (3) χρόνια και θα αρχίζει με την υπογραφή της συμβάσεως μισθώσεως με δικαίωμα επέκτασης για άλλα δύο (2) έτη έπειτα από έγγραφο συμφωνητικό.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτοί όποιοι επιθυμούν, αρκεί να προσκομίσουν τα στο άρθρο 14 των όρων διακήρυξης αναφερόμενα δικαιολογητικά.
Πληροφορίες και έντυπα για την παραπάνω δημοπρασία μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, Χρ. Μεθενίτη 7 , τηλ. 22990-20167  κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.  Η δημοσίευση επιβαρύνει τον τελευταίο πλειοδότη.
  
                                                                                                    Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου
                                                                                                            Σωτήρης Ι. Μεθενίτης