12/06/2012

Ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραγωγών στο «3ο Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα»

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας ενημερώνει για τη μοναδική ευκαιρία ανάδειξης των προϊόντων σας, εντός του Περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής, κατά τη διάρκεια του «3ου Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα», που διοργανώνεται 22 - 24 Ιουνίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Κεντρική Υπαίθρια Οδός – Πεζόδρομος), από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.


Στόχος της διοργάνωσης, μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών με προσέλευση που ξεπέρασε τους 30.000 επισκέπτες (!), είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων, με εκθέματα στις ακόλουθες κατηγορίες: Τοπικά Παραδοσιακά προϊόντα, προϊόντα ελιάς, Κρασί & Αποστάγματα, Τυροκομικά προϊόντα, Μελισσοκομικά προϊόντα, Οπωροκηπευτικά, Βότανα & Αρωματικά φυτά, προϊόντα κρέατος & Αλλαντικά, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, προϊόντα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοσκευάσματα, Αλιεύματα, Άλευρα & Δημητριακά.


Το συντονισμό των ενεργειών καθώς και της ενημέρωσης των φορέων έχει αναλάβει το Τμήμα Προγραμματισμού & Εφαρμογών της Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος κ. κ. Ζαλούμη Όλγα τηλ. 210 7480098 και Γιαμά Ελισσάβετ τηλ. 213 1617408, Fax: 210 748038, όπως και μέσω της ιστοσελίδας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού: www.edpa.gr.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την άμεση ανταπόκρισή τους, με τους παραπάνω τρόπους επικοινωνίας, με σκοπό την επίσπευση των σχετικών διαδικασιών.