08/05/2012

Θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση «Ζωή σαν Παραμύθι» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Άρτεμις Μαρκοπούλου


Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας προσκαλεί στη Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Ζωή σαν Παραμύθι», το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 και ώρα 6 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» Μαρκοπούλου.

Σε μια περίοδο που επικρατεί η στασιμότητα και ο κόσμος αναπολεί το παρελθόν, βλέποντας με αβεβαιότητα στο μέλλον, η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Κορωπίου κάνει την υπέρβαση, παρουσιάζοντας το έργο της συντοπίτισσας μας κ. Χριστίνας Νικολάου «Ζωή σαν Παραμύθι». Η παρουσίαση πραγματοποιείται με αφορμή τα 25 χρόνια από την ίδρυση του Σχολείου.

Περισσότεροι από 40 μαθητές και μαθήτριες, συνεπικουρούμενοι από τους καθηγητές τους και από μέλη του ΚΑΠΗ Κορωπίου, θα αποδώσουν μια καλοστημένη αλληγορία, για την ασταθή ισορροπία μεταξύ των «πρέπει» και των «θέλω» και θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν στην πλατεία, το αισιόδοξο μήνυμα, για το πως το παρόν μπορεί να αντλήσει δυνάμεις από το παρελθόν, για να προετοιμάσει το μέλλον.

Η παράσταση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό, ο Δήμος Μαρκοπούλου, καλεί το κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση, αντί εισιτηρίου, να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ζάχαρη κ.τ.λ.), για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξυπηρετεί πάνω από εβδομήντα (70) οικογένειες!