04/05/2012

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών με το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στον Δήμο Μαρκοπούλου


Η συμπολίτισσά μας και υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του κ. Πάνου Καμμένου, κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, επισκέφθηκε τον Δήμο, την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Ως κάτοικος του Πόρτο Ράφτη, εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένη για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Ο Δήμαρχος κ. Μεθενίτης της ευχήθηκε καλή επιτυχία, στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Την Παρασκευή 30 Απριλίου, τον Δήμο είχε επισκεφθεί και ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», κ. Θανάσης Αυγερινός.

Ο κ. Αυγερινός δεσμεύτηκε, με τη στήριξη και ψήφο των πολιτών, να συνεχίσει το δυναμικό αγώνα που κάνει χρόνια στη Νομαρχία και την Περιφέρεια, τώρα και στη Βουλή των Ελλήνων, για όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή μας.

Ένας ακόμη υποψήφιος βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», επισκέφτηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου τον Δήμο Μαρκοπούλου: ο γνωστός ηθοποιός κ. Παύλος Χαϊκάλης.

Ο κ. Χαϊκάλης, συνομιλώντας με το προσωπικό και τους υπαλλήλους του Δήμου, δήλωσε με νόημα ότι, «εάν εκλεγώ, δεν θα με δείτε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Θα βρίσκομαι εδώ, από την πρώτη μέρα, στο πλευρό των πολιτών!».

Ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.