05/05/2012

Συμμετοχή τοπικών παραγωγών του Δήμου Μαρκοπούλου στο «3ο Agro Quality Festival»


Αγαπητοί παραγωγοί, 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του 3ου Agro Quality Festival –Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων, στις 15 έως 17 Ιουνίου 2012 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Στα πλαίσια του 3ου Agro Quality Festival, θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας, σε πάνω από 30.000 επισκέπτες.
Το 3ο Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων .
Η επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρήσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος, εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και
επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.
Όλες τις πληροφορίες, καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων, βρίσκονται στο έντυπο και στην αίτηση συμμετοχής. 
Για να μειωθεί το κόστος συμμετοχής για κάθε παραγωγό, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει ενοικίαση ενός περιπτέρου, στο οποίο θα φιλοξενηθούν συνολικά οι τοπικοί παραγωγοί που εδράζονται στον Δήμο Μαρκοπούλου.
Επειδή οι δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση, θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι και τις
18 Μαΐου 2012, η όποια συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Μαρκοπούλου και των τοπικών παραγωγών, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012
Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 22990 85095 (Γραφείο Αντιδημάρχου Μαρίας Κιμπιζή) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kimpizi@markopoulo.gr.
Τέλος, όποιος παραγωγός επιθυμεί ατομική συμμετοχή, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας  με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλια, στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, στο Fax 210 3610276, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@edpa.gr και στην ιστοσελίδα www.edpa.gr.
Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού,
Μαρία Κιμπιζή