11/04/2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Παζάρι Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, το διάστημα 1-5 Απριλίου 2012, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Τα εκθέματα του Παζαριού κατασκευάστηκαν από τη Ομάδα Χειροτεχνίας του ΚΑΠΗ. Την ευθύνη του συντονισμού και την οργάνωση του Παζαριού είχε η Κοινωνική Λειτουργός Αλέκα Αλλαγιάννη, με τη συνεργασία της κ. Αιμιλίας Αλλαγιάννη και της κ. Αγγελίνας Πίνη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά, τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα Αγάπης και Αλληλεγγύης, καθώς και τις κυρίες της Ομάδας Χειροτεχνίας, που δούλεψαν για αυτό το σκοπό και όσους πρόσφεραν αντικείμενα προς πώληση και αφιέρωσαν το χρόνο τους, για την πραγματοποίησή του: τη κ. Δ. Καράμπελα, την Μ. Αφεντουλίδου και τον παιδικό σταθμό "Ήλιος", το φυτώριο του Γ. Πολίτη, το αρτοποιείο του Β. Νάκου, τον εκπρόσωπο των μελών του ΚΑΠΗ Αθ. Δρίτσα και τη Δημοτική Σύμβουλο Μπίλλυ Δρίτσα.

Το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ που συγκεντρώθηκε, θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.