02/04/2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ


Εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
Οι μαθητές της Β2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, επισκέφθηκαν μαζί με τη δασκάλα τους, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, στις 11.30 το πρωί, το ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Απήγγειλαν ποιήματα στα μέλη και τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια, δημιουργώντας μια συγκινητική ατμόσφαιρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν στους μαθητές διάφορα εδέσματα, χορηγία του καταστήματος «Γρηγόρης Μικρογεύματα», στο Πόρτο Ράφτη. Το ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη και ο Δήμος Μαρκοπούλου, ευχαριστούν τον ιδιοκτήτη κ. Παντελή Μπακόλα, για αυτήν του την προσφορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές που πλημμύρισαν με χαμόγελα τους χώρους του Κέντρου!


Σχολές Γονέων – Θέματα και προβληματισμοί στην Τρίτη Ηλικία
Σας ενημερώνουμε ότι στο ΚΑΠΗ του Πόρτο Ράφτη, ξεκίνησε η ομάδα Σχολής Γονέων, με θεματική ενότητα την «Ανάπτυξη στην Τρίτη Ηλικία και την Οικογένεια στη Σύγχρονη Εποχή», με 20 μέλη και συντονίστρια τη ψυχολόγο κα Μαρία Πατριαρχέα, από τις Σχολές Γονέων του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Οι συναντήσεις της Ομάδας, θα γίνονται κάθε Πέμπτη 11.30 το πρωί, με 13.30 το μεσημέρι, στο χώρο του ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν σχετική αίτηση στα ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη ή για περισσότερες πληροφορίες, να απευθύνονται στην κοινωνική λειτουργό του ΚΑΠΗ κα Αθανασία Μακρή, στα τηλ. 22990-75311.