21/03/2012

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ και ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις: Τσικνοπέμπτη στο ΚΑΠΗ του Πόρτο Ράφτη
Μέσα σε ένα καθαρά αποκριάτικο περιβάλλον, στο ΚΑΠΗ του Πόρτο Ράφτη, τα μέλη του γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι και τα μέλη του ΚΑΠΗ μας, για μια ακόμα φορά, πλημμύρισαν την αίθουσα. Τη μουσική ανέλαβε ο κ. Κουλουμπής Δημήτρης και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες, σε ένα ατέλειωτο χορό!
Το άφθονο φαγητό που είχαν φτιάξει οι κυρίες και το κρασί, ζωντάνεψε ακόμα τη διάθεση των μελών, για περισσότερο ξεφάντωμα! Η εκδήλωση τελείωσε αργά το απόγευμα και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, με ευχές και για του χρόνου!

Αποκριάτικος ετήσιος χορός των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη
Την Αποκριά γιόρτασαν και φέτος, με ζωντανή μουσική, φαγητό, πολύ κέφι και χορό, στην ταβέρνα «Λεύκα» στη Λούτσα, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου.

Κοντά στα μέλη βρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Κώστας Αλλαγιάννης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Μπίλλυ Δρίτσα και ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Γιάννης Ευαγγελίου. Η μεταφορά τους έγινε με πούλμαν, χορηγία του πρακτορείου MESSOGIA tours.

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
στα ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη

Την Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασαν 130 γυναίκες – μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου, στο “Remezzo Café”, στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, την Τρίτη 8 Μαρτίου, με κρασί, μεζέ, καλή παρέα, συζήτηση και μουσική. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  η Δημοτική Σύμβουλος κ. Μπίλλυ Δρίτσα και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να χαιρετήσει και να συνομιλήσει, με όλες τις κυρίες.

Για μια ακόμη φορά, τα ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη, η Διοίκηση και το προσωπικό, απέδειξαν με τη διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων και συλλογικών δράσεων, πως ξέρουν να προσφέρουν στα μέλη τους χαρά, διασκέδαση, συντροφιά και επικοινωνία, αξίες που έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα!