21/02/2012

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου 2012, στους παράνομους καταυλισμούς της ευρύτερης περιοχής της Μερέντας, στο Μαρκόπουλο, με συμμετοχή του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου, γειτονικών τμημάτων, ειδικών υπηρεσιών της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρκοπούλου.

Η επέμβαση αυτή έγινε μετά από αίτημα του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη και του Δημοτικού Συμβούλου Αριστοτέλη Λαϊνά, υπεύθυνου Δημοτικής Αστυνομίας, προς τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου Σταύρο Γεωργοπάνο, κατόπιν σημαντικού αριθμού καταγγελιών, κατοίκων της περιοχής.

Η επιχείρηση κρίθηκε επιτυχής, καθώς πενήντα (50) αστυνομικοί διενήργησαν ελέγχους σε  ογδόντα (80) άτομα, πραγματοποίησαν δεκαοκτώ (18) προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων και τρεις (3) συλλήψεις, για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου, για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα της επιχείρησης, κατά την οποία δεν υπήρξαν εντάσεις ή επεισόδια και θα συνεχίσει να επενδύει στη στενή συνεργασία του με την Ελληνική Αστυνομία, για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δημοτών του.