14/02/2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 95 ΕΤΩΝ



Κατέκλυσαν τον πολυχώρο KWABA το πρωί της την Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2012, τα μέλη του Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου.

Το γηραιότερο ενεργό μέλος του ΚΑΠΗ, κ. Χρήστο Κουμπή 95 ετών (!), βράβευσε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, καθώς και τους πρώην εκπροσώπους μελών κα Ζωή Ευαγγελίου και κ. Κωνσαντίνο Κατσίκη, για την προσφορά τους.

Μαζί με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και των δύο ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης, ο εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ Αθανάσιος Δρίτσας, οι αντιδήμαρχοι Μαρκοπούλου κ. κ. Γιώργος Καβασακάλης, Μαρία Κιμπιζή, Κώστας Μαγγανάς, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αδάμος, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. "Βραυρώνιος" κ. κ. Σπύρος Μπαγλατζής και Στέφανος Ορφανίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Γιάννης Ευαγγελίου, Σπύρος Δράκος, Χρήστος Δρίτσας, Αριστοτέλης Λαϊνάς, Μπίλιω Δρίτσα και Αγγελική Τεμπονέρα.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά, η χορωδία των ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου.


Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες εστιατορίων κ. κ. Θωμά. Καραβίδα και Ιωάννη Καραβίδα, το κατάστημα εσωρούχων "Centro" και το κομμωτήριο "Βέρα", για τις προσφορές τους στα φλουριά της πίτας, καθώς και τον οδοντίατρο κ. Φώτη Μαλλίρη, για την έκπτωση 30%, σε οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία, για τα μέλη των ΚΑΠΗ.