11/01/2012

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ


Με τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των τριών εξαίρετων συμφωνικών μουσικών: Γιάννη Φράγκου (τενόρος), Έφης Χριστοδούλου (βιολί) και Ανδρέα Πυλαρινού στο πιάνο, εγκαινίασε ο Δήμος Μαρκοπούλου το φετινό πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Μαρκοπούλου στο Άρτεμις
Στον ίδιο χώρο, του «Άρτεμις», πραγματοποιήθηκε και η συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρκοπούλου, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011, με την καταλυτική παρουσία 70 μουσικών επί σκηνής και μια πλατεία κατάμεστη από κόσμο, που απόλαυσε ένα μοναδικό πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων και κλασικών θεμάτων διάρκειας μιάμισης ώρας, σχεδιασμένο ειδικά για την εκδήλωση!

Leroy Merlin Christmas event
Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Μαρκοπούλου με το Leroy Merlin, για την υποστήριξη της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, που εγκαινιάστηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2011, η Φιλαρμονική του Δήμου, διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο δρώμενο, υποδεχόμενη μουσικά τους επισκέπτες, στην είσοδο του καταστήματος, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011.


Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012, πραγματοποιήθηκε Δοξολογία για την 1η του Νέου Έτους, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Ιωάννου Μαρκoπούλου και ακολούθησε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Ιατρού Μαρίας Γιάννη Πίντζου», στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη και της Δημοτικής Αρχής της πόλης.
ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

αναμνηστική φωτογραφία της Δημοτικής Αρχής για το νέο έτος
Τα Άγια Θεοφάνεια εορτάστηκαν με πλήρη λαμπρότητα, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Μαρκοπούλου, να οδηγεί την καθιερωμένη πορεία πλήθους κόσμου, από τον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Ράφτη, μέχρι το λιμάνι της πόλης. Εκεί, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Λιμενικού Σώματος, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων.