25/01/2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ


Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, ως νέα διοίκηση του Δήμου Μαρκοπούλου, συνεχίζουμε να επιβεβαιωνόμαστε για την πίστη μας, στην εξαιρετική ποιότητα και επίπεδο υπηρεσιών, που μπορεί και προσφέρει το προσωπικό του Δήμου Μαρκοπούλου στους Δημότες, όταν λειτουργεί σε ένα πλαίσιο αξιοκρατίας, συμπαράστασης και συγκεκριμένων στόχων, κόντρα στις «εντός και εκτός των τοιχών», άδικες και ενορχηστρωμένες επιθέσεις που δέχεται η μισθωτή εργασία εν γένει, ιδιαιτέρως όμως στο Δημόσιο, με άμεσο στόχο την απαξίωσή της.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι συνάδελφοι στο Πρωτόκολλο και όχι μόνο, του Δήμου Μαρκοπούλου, παραμένουν πολλές φορές αμισθί και εκτός ωραρίου στην εργασία τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στον όγκο των υπηρεσιακών αναγκών, αφοσιωμένοι στο καθήκον τους προς τον Δημότη και αντιλαμβανόμενοι τις αφόρητες συνθήκες, που επέφερε ο Καλλικράτης, με τις δεκάδες νέες αρμοδιότητες, στη λειτουργία των Δήμων, χωρίς όμως την αντίστοιχη πρόβλεψη πόρων και χρηματοδοτήσεων. Είμαστε τυχεροί και υπερήφανοι ως διοίκηση, που έχουμε τέτοιους συνεργάτες.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή συμπολίτισσάς μας, προς τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, με τις εντυπώσεις της, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο Πρωτόκολλο του Δήμου:

κ. Μεθενίτη Καλημέρα σας,

Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και καλοκαιρινή διαμένουσα στο Πόρτο Ράφτη, στον Αγ. Σπυρίδωνα, όπου η θάλασσα είναι για μας το μεγαλύτερο δώρο.

Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα στο Πρωτόκολλο για να ζητήσω διόρθωση των τ. μ. που αναφέρονται στον λογαριασμό της ΔΕΗ, για το μικρό διαμέρισμα που έχουμε εκεί. Η κυρία που μου απάντησε ευγενικά, μου έδωσε τις πληροφορίες και το φαξ για να σας στείλω τα απαραίτητα στοιχεία και το έπραξα αμέσως. Έτσι, περίπου μια ώρα μετά, είχαν παραλάβει την αίτηση μου και το συμβόλαιο αγοραπωλησίας, είχαν πάει στους μηχανικούς και μου είπαν στο τηλέφωνο, ότι θα γίνει η σχετική διόρθωση.

Επειδή για πρώτη φορά, όντας στο εξωτερικό πολλές δεκαετίες, μου έχει γίνει τόσο γρήγορα σωστή και γρήγορη διεκπεραίωση από υπηρεσία, τις ευχαρίστησα ιδιαιτέρως και θέλω να σας διαβιβάσω αυτή την πολύ ευχάριστη εντύπωση.

Πολλά θα αλλάξουν στον Δήμο Μαρκοπούλου και στην χώρα, με σωστή εξυπηρέτηση και αξίζει να το σημειώνουμε.

Ελπίζω αυτό να σας δίνει κουράγιο, για την συνέχεια της προσπάθειας.

Εάν έχετε λίγο χρόνο για να ακούσετε ιδέες για το Πόρτο Ράφτη, θα σας επισκεφτώ στο γραφείο σας, την ερχόμενη φορά που θα είμαι στην Ελλάδα.

Με τιμή

Η καλοκαιρινή κάτοικος στο Πόρτο Ράφτη

20-1-2012