19/12/2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!



Την έμπρακτη υποστήριξή τους έδειξαν οι πολίτες και οι φορείς της ευρύτερης περιοχής, με τις προσφορές και την παρουσία τους, στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, το πρώτο που λειτουργεί στην Ανατολική Αττική!


Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, ευχαρίστησε στο χαιρετισμό του, τους δεκάδες Συλλόγους του Πόρτο Ράφτη, την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τις εταιρείες, τους μαθητές των σχολείων, τα μέλη και τις Ομάδες Αγάπης των ΚΑΠΗ, αλλά και τους δεκάδες απλούς πολίτες, για τις προσφορές τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι οποίες να σημειώσουμε, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!


Την εκδήλωση των εγκαινίων, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, τίμησαν με την παρουσία τους, οι Βουλευτές Αττικής Νίκος Καντερές και Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής Γιάννης Δημόπουλος, Γιώργος Σμέρος, Δέσποινα Αφεντούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαρκοπούλου και οι δεκάδες εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής μας.


Η διαρκής ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Μαρκοπούλου, αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της, πριν ένα περίπου χρόνο.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, θα εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, καθώς και κάποια παιχνίδια για μικρά παιδιά, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας και στήριξης.


Το μεγάλο στοίχημα της Δημοτική Αρχής είναι φυσικά η εν λόγω δράση να αποκτήσει διάρκεια, καθώς είναι σε όλους προφανές, ότι η σύγχρονη φτώχεια δεν είναι παροδική! Ο Δήμος Μαρκοπούλου δεσμεύεται, ότι δεν θα εγκαταλείψει αυτή τη μάχη, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα, 2299 0 20 173 & 2299 0 20 174.