7.12.11

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

O Δήμος Μαρκοπούλου προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο με εχεμύθεια, έγνοια για την αξιοπρέπεια των δικαιούχων, αλλά και με σοβαρά κριτήρια, καλείται να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς, τη σύγχρονη πρόκληση, της διαρκώς επεκτεινόμενης φτώχειας, στην πόλη μας!


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα εξασφαλίζει τα απολύτως απαραίτητα είδη διατροφής και ρουχισμού, καθώς και κάποια παιχνίδια για μικρά παιδιά, σε οικογένειες που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας και στήριξης.

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, θα γίνουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, στις 8 μ. μ., στην Οδό Χρ. Μεθενίτη 7, στο χώρο δίπλα στο Δημαρχείο, όπου και θα στεγάζεται η εν λόγω δημοτική υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα λειτουργήσει Ταμείο Αγάπης. Καλούμε όλους τους πολίτες, να συνεισφέρουν έμπρακτα, με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, έστω και πενήντα (50) λεπτά ή ένα (1) ευρώ· καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν με ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα παιδικό παιχνίδι! Και η μικρότερη προσφορά,  γίνεται σπουδαία, για εκείνους που έχουν ανάγκη!

Είναι προφανές, ότι η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, εξαρτάται απόλυτα, από το μέγεθος των προσφορών, ιδιωτών και επιχειρήσεων! Είμαστε πεπεισμένοι, ότι η αλληλεγγύη (και όχι απλώς «η φιλανθρωπία»), αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής μας ταυτότητας! Καλούμαστε πλέον να την αναδείξουμε και είμαστε βέβαιοι, ότι οι πολίτες θα μας εκπλήξουν ευχάριστα!

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, καθώς και τι μπορεί να προσφέρουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου, 2299 0 20173 & 20 174.

Η παρουσία σας θα τιμήσει αυτή την πρωτοβουλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.