16/11/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Μαρκοπούλου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο Δημότη, να παρακολουθήσει σήμερα, στις 8 το βράδυ, τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθούν τα εξής δύο θέματα:

1.     Προ Ημερησίας Διατάξεως, το θέμα που αφορά το Ειδικό Τέλος Ακινήτων, που πληρώνεται από τους δημότες μας μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
 2.     Ως τακτικό θέμα, το Πόρισμα του Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών, για την Οικονομική Διαχείριση του Δήμου Μαρκοπούλου, στην περίοδο 2007-2010. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1)     Λήψη απόφασης για συμπληρωματική επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ».
2)     Λήψη απόφασης για τη συμμέτοχη και υποβολή Πρότασης εκ μέρους του Δήμου στην Πρόσκληση 4.7 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» περί χρηματοδότησης «Έργων αποκατάστασης Χ.Α.Δ.Α., ενεργειών κλεισίματος ενεργών Χ.Α.Δ.Α και κατασκευαστικών έργων και προμήθειας εξοπλισμού για κατασκευή ή/και αναβάθμιση εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων άμεσα συνδεδεμένων με την παύση λειτουργίας ενεργών Χ.Α.Δ.Α, καθώς και των αναγκαίων μελετών, ως υποέργα των αντίστοιχων πράξεων».
3)     Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών για την οικονομική διαχείριση της δημοτικής περιόδου 2007 – 2010.