13/09/2011

ΣHN ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10.000$ με την ονομασία «ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2011»

Για δεύτερη φορά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΙΣ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Ένα ακόμα κορυφαίο αθλητικό γεγονός έρχεται να προστεθεί σε αυτή την αναπτυξιακή πορεία του τμήματος τένις που ξεκίνησε το 2006 και συνεχίζεται απρόσκοπτα μέχρι σήμερα.
Ένα ακόμα κορυφαίο αθλητικό γεγονός έρχεται να προστεθεί στην ιστορία του Τμήματος για να διαδραματίσει ρόλο παρακαταθήκης στους αθλητές και τους γονείς της περιοχής μας.
Η επιτροπή των εθελοντών γονέων φαίνεται ότι δεν ησυχάζει και δεν σταματά στις επευφημίες και στα ωραία λόγια που όλοι μας ακούσαμε από τους επισκέπτες μας τα τελευταία χρόνια. Προχώρησε σε μια νέα πορεία και αναζήτησε στόχους μεγαλύτερους και σοβαρότερους, προσπαθώντας να καταδείξει την μεγάλη δύναμη του εθελοντισμού. Στόχους που να δημιουργούν γνώση και εμπειρίες πολύτιμες όχι μόνο για τον Σύλλογο και τα παιδιά μας αλλά και στην περιοχή μας. Έτσι ένα φιλόδοξο σχέδιο άρχισε να αναπτύσσεται αμέσως μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2010 που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, αυτό της 2ηςΔιεθνούς συνάντησης αθλητριών στο Μαρκόπουλο. Μιας συνάντησης, ενός Τουρνουά, στο οποίο θα ξανασυναντηθούν και θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά στον Δήμο μας και στα γήπεδά μας μεγάλες αθλήτριες από διάφορα σημεία του κόσμου, προσφέροντάς μας την τεχνική τους κατάρτιση, την ψυχική τους δύναμη αλλά και την εμπειρίας τους. Στοιχεία ζωής, απαραίτητα σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους αθλητές των γηπέδων και της ζωής.  
Αυτό το ταξίδι της αναζήτησης και της σκέψης ήρθε και συναντήθηκε με τις σκέψεις του Δήμου μας αλλά και της Ομοσπονδίας του Τένις, όπου με πρόσφατες αποφάσεις  τους, έμπρακτα αναγνωρίζουν την ποιότητα της φιλοξενίας και της άρτιας διοργάνωσης που προσφέρουμε διαχρονικά στους συμμετέχοντες Έλληνες και ξένους αθλητές και συνοδούς τους, που συγκεντρώνονται για να αγωνιστούν για μια ακόμη φορά στον Δήμο μας. Απόφαση που και αυτή την φορά όλοι μας θα τιμήσουμε.  
Ομόφωνα το Τμήμα Τένις και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αλλά και προσωπικά τον Πρόεδρό της κύριο Σπύρο Ζαννιά για την απόφασή τους να εισηγηθούν στην Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.) και να αναθέσουν στην συνέχεια μια ακόμα κορυφαία εκδήλωση για το Ελληνικό Τένις, που είναι το 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ με χρηματικό έπαθλο το ποσόν των 10.000$, στην Αθλητική μας Ένωση, όσο ιδιαίτερα και στον Δήμο Μαρκοπούλου που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, τόσο στην προσπάθεια της διεκδίκησης αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, όσο και στην βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.
Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Τμήμα Τένις και την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη.  
Η κορυφαία αυτή εκδήλωση για τον κόσμο του τένις, θα διεξαχθεί από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011 στις Δημοτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μαρκοπούλου, που είναι η έδρα του Τμήματος Τένις με την ευγενική χορηγία του «Paradise Vacation club».
Στη κορυφαία αυτή διοργάνωση αναμένεται να συναντηθούν αθλήτριες τουλάχιστον από σαράντα πέντε (45) κράτη, προκειμένου να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν.
Οι αθλητές και οι προπονητές του τμήματος τένις μαζί με τους γονείς τους, την Αθλητική Ένωση Πόρτο Ράφτη και τον Δήμο Μαρκοπούλου, πιστεύοντας ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειές τους για την ανάπτυξη του Αθλήματος στην περιοχή μας έτυχαν ανταπόκρισης, θα δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου οι συναθλητές τους που θα αγωνιστούν στις εγκαταστάσεις μας αλλά και οι συνοδοί τους που θα επισκεφτούν τον Δήμο μας, να τύχουν της άριστης φιλοξενίας μας.
Ύστερα από επικαιροποίηση προηγούμενης σχετικής απόφασης της Α.Ε.ΠΟ.Ρ. το συγκεκριμένο Τουρνουά θα συνεχίσει να φέρει το Διεθνές λογότυπο«MARKOPOULO – MESOGEA TOURNAMENT 2011»
  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.ΠΟ.Ρ.
     
Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας                                 
Σταύρος Χρυσάφης                 Κώστας Γιακουμής