20/09/2011

25/9 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ - ΕΦΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ



Στα πλαίσια της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, ο Δήμος Μαρκοπούλου φιλοξενεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 8.30 το βράδυ, μια μοναδική συναυλία.

Για πρώτη φορά, οι εξαίρετοι συμφωνικοί μουσικοί: Ανδρέας Πυλαρινός (πιάνο), Έφη Χριστοδούλου (βιολί) και Γιάννης Φράγκος (τενόρος) συμπράττουν σε μια κοινή συναυλία με τη Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, για να παρουσιάσουν ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα: από μιούζικαλ και κλασσικά θέματα, μέχρι άριες, ροκ και κινηματογραφική μουσική.

Στόχος της Κυριακάτικης Πεζοδρόμησης, ήταν και παραμένει, η ανάδειξη της σημασίας των δημόσιων χώρων και η «επιστροφή» των πολιτών σε αυτούς. Στο σύντομο χρονικό διάστημα των τριών (3) μηνών, που εγκαινιάστηκε ο νέος αυτός θεσμός, φαίνεται ότι, τόσο οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης, όσο και οι καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει στις μέχρι τώρα εκδηλώσεις και δρώμενα που διοργανώθηκαν, μας έχουν φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη του αρχικού στόχου.